Mindrolling International

Met de groei en uitgebreide activiteiten van de Mindrolling-lijn en met vele studenten die in verschillende delen van de wereld wonen, is het in toenemende mate belangrijk geworden om een centrale basis te creëren die duidelijke, accurate en directe communicatie kan bieden met betrekking tot alles wat de Mindrolling-lijn en haar activiteiten aangaat.

In het voorjaar van 2004, op de tiende dag van de tweede maand, gaf Kyabje Mindrolling Trichen Gyurme Kunzang Wangyal, de 11e Trichen van Mindrolling, zijn zegen om de Mindrolling International Foundation te vormen en op te richten, onder leiding van Mindrolling Jetsün Khandro Rinpoche en Mindrolling Jetsün Dechen Paldron.

De Mindrolling International Foundation dient als een instrument voor het realiseren van de visies en wensen van Kyabje Mindrolling Trichen door het voortzetten van de idealen en tradities van de Mindrolling lijn zoals naar voren gebracht door haar oprichters de grote Chögyal Terdag Lingpa en Lochen Dharmashri.

De Mindrolling International Foundation overziet ook de verschillende dharma-activiteiten, centra en charitatieve activiteiten en projecten die zijn opgezet onder de inspirerende leiding van de Mindrolling Ladrang.

Centra wereldwijd

Mindrolling International heeft filiaal-centra in India, Europa en Noord-Amerika. De links voor de verschillende centra wereldwijd vind je hier.

Charitatieve activiteiten

Voor meer informatie over de charitatieve activiteiten van Mindrolling International, lees over Mindrolling Charitable Society en haar vele projecten.

Meer informatie

Lees meer te over Mindrolling International op de officiële website: